درب لولایی برقی دسته ای از درب های اتوماتیک است که عملکردی آسان دارد و نسبت به انواع دیگر درب های اتوماتیک سرعت بالاتری در باز و بسته شدن دارند. از این نوع درب ها می توان در ورودی های حیاط و پارکینگ و یا از انواع شیشه ای آن در ورودی های نفر رو استفاده کرد. تنوع در طرح ها و رنگ های مختلف، آن را به یکی از پر طرفدارترین انواع درب اتوماتیک تبدیل کرده است.
درب لولایی برقی تک لنگه
این مدل تنها از یک لنگه در تشکیل شده است و بسته به نوع محیط و سلیقه مشتری می توان آن را به سمت چپ یا راست باز کرد. بیشترین زاویه ای که جک های الکترومکانیکی به کاربرده شده در این سیستم می توانند با آن درب را باز نگه دارند، 180 درجه می باشد.
درب لولایی برقی دو لنگه
این نوع از درب لولایی از دو لنگه هم اندازه و شبیه به هم تشکیل شده است که توسط دو جک در طرفین ورودی باز و بسته می شود. حد اکثر زاویه باز شدن درب ها نیز مانند مدل قبل 180 درجه است. مهم ترین نکته ای که هنگام خرید این مدل باید به آن دقت کنید آن است که فضای کافی برای باز شدن هر دو لنگه وجود داشته باشد.
نحوه عملکرد درب لولایی برقی چگونه است؟
باز و بسته شدن هر لنگه به عهده جک ها است. جک های به کار برده شده مشکل اند از :
· رسیور سیگنال
· مرکز کنترل
· دستگاه کارتخوان یا چشمی الکترونیکی
· بازوی جک
برای باز و بسته شدن این درب ها می توان از سه روش ریموت کنترل ، دستگاه کارتخوان و یا چشمی الکترونیکی استفاده کرد.
انواع جک های به کار برده شده در درب لولایی اتوماتیک
1) جک هیدرولیکی : اگر ورودی شما عریض است و یا درب هایی که می خواهید استفاده کنید وزن بالایی دارند، پیشنهاد ما به شما جک های هیدرولیکی است. این جک ها با فشار روغن کار کرده و نیروی زیادی را می توانند به درب وارد کنند.
2) جک الکترومکانیکی : این جک هایی که توسط چرخ دنده و نیروی مکانیکی عمل می کنند، کاملا مناسب درب های کم عرض و سبک تر هستند.
البته دسته بندی دیگری نیز برای جک ها می توان انجام داد که در ادامه به آن می پردازیم.
· جک بازویی خطی : پرکاربردترین نوع جک که به دو شکل هیدرولیکی و الکترومکانیکی موجود است. ساختار این جک ها به گونه ای است که یک پایه آن به درب و پایه دیگر به دیوار وصل می شود. جک بازویی خطی الکترومکانیکی مناسب مکان هایی با تردد کمتر و نوع هیدرولیکی آن مناسب تردد بیشتر است.
· جک زیرزمینی : این جک ها بر روی خود لولای اصلی نصب شده و شامل دو دسته هیدرولیکی و الکترومکانیکی می شود. معمولا این جک ها را بر روی درب های با عرض نهایتا 6 متر نصب می کنند.
· جک پایه اهرمی : نصب این جک ها بسیار آسان تر از دو مدل قبلی است و در کنار درب ها کارگزاری می شوند. از مزایای این جک ها می توان به تحمل بالای آن ، پشتیبانی از سیستم تشخیص مانع و پشتیبانی از کلید خلاص کن در هنگام قطع برق اشاره کرد.
چه تفاوت هایی میان انواع جک های درب لولایی وجود دارد؟
· سرعت های مختلف
· حداکثر زوایه ای که جک می تواند درب را باز کند
· آلیاژ مورد استفاده در چرخ دنده ها
· پشتیبانی یا عدم پشتیبانی از باتری بک آپ
· پشتیبانی میکروسوئیچ
· ولتاژ مورد استفاده
· دارا بودن تایمر خودکار در زمانی که ریموت کنترل دستوری ارسال نمی کند.
مزایای درب لولایی برقی
1. بدون صدا و لرزش
2. قابل استفاده در محیط های با عرض کم
3. تنطیم سرعت باز و بسته شدن درب ها
4. مصرف انرژی پایین
پر کاربردترین درب های لولایی برقی
این نوع درب اتوماتیک را بر اساس نوع کاربرد می توانیم به دو دسته مهم تقسیم کنیم:
درب لولایی صنعتی: این نوع درب معمولا در محیط های صنعتی مانند کارخانه ها و کارگاه ها مورد استفاده قرار می گیرد و می توان به دو شکل تک لنگه یا دو لنگه نصب و راه اندازی کرد. مراحل نصب این مدل پیچیده بوده و باید توسط متخصصان و نصابان با تجربه راه اندازی شود.
درب لولایی مسکونی: هنگامی که در ورودی حیاط یا پارکینگ فضای مناسب برای به کاربردن درب ریلی نباشد، می توان از درب لولایی به جای آن استفاده نمود. این مدل مناسب مکان هایی مانند بیمارستان ، مراکز تجاری و اداری و منازل است.
بخش های تشکیل دهنده درب های لولایی برقی
· چراغ چشمک زن
· یکی از انواع جک ( الکترومکانیکی یا هیدرولیکی)
· سوئیچ خلاص کن
· چشمی الکترونیکی
· ریموت کنترل
· تابلو فرمان
نصب درب لولایی برقی
در ابتدا موتورها و فتوسل توسط نصاب نصب و راه اندازی می شود. این کار بسیار تخصصی بوده و نباید توسط شخص آماتور انجام پذیرد زیرا هرگونه خطا در زمان نصب می تواند موجب آسیب جبران ناپذیر به قطعات مختلف شود.
مرحله بعدی خلاص کردن جک درب ها است. ابتدا درپوش روی خلاص کن را بر میداریم و کلید خلاص کن را قرار می دهیم و اهرم را به بیرون می کشیم.
مرحله آخر نصب سر جک است که بعد از مشخص کردن میزان نهایی باز بودن درب ، با استفاده از تراز لیزری یا تراز معمولی انجام می شود.
تعمیر درب لولایی اتوماتیک به چه صورت است؟
این درب ها به دلیل استفاده از جک های بازویی ، ممکن است در این بخش دچار مشکلاتی مانند عملکرد نادرست موتور، داغ شدن جک ها و عمل نکردن ریموت کنترل شوند. برای حل مشکل و عیب یابی دقیق می توانید با کارشناسان شرکت ایمن سیتی تماس حاصل فرمایید. تکنسین های حرفه ای ما در اسرع وقت برای تعمیر و رفع مشکل این درب ها اقدام می نمایند.
خرید درب لولایی برقی
قبل از خرید درب لولایی برقی ابتدا به تک لنگه یا دو لنگه بودن آن توجه داشته کنید. درب اتوماتیک لولایی را متناسب با میزان فضای آزاد در اطراف ورودی باید به صورت تک یا دولنگه انتخاب نمایید. این کار بهتر است توسط یک فرد متخصص انجام شود و این شخص تشخیص دهد که چه نوع درب و چه نوع جکی مناسب مکان مورد نظر شما می باشد. بدین منظور می توانید با مشاوران شرکت ایمن سیتی تماس حاصل کرده تا از جزئیات مختلف در این زمینه مطلع شوید و تصمیم نهایی خود را به صورت کاملا آگاهانه اتخاذ نمایید. میزان تردد، عرض ورودی و وزن درب همگی می توانند در انتخاب شما تاثیر گذار باشد که در این مورد نیز کارشناسان ما راهنمایی لازم را در اختیار شما قرار می دهند. پس اگر شما هم قصد خرید درب برقی دارید همین امروز با ما تماس بگیرید.