کنترل ورود و خروج
در بعضی از موارد در طول مسیر نیاز به توقفی کوتاه است و گاهی نیز ورود و خروج ها باید بررسی شود، بهترین راه حل برای انجام این کار خرید راهبند و نصب آن است، شرکت "ایمن سیتی" با سالها تجربه در ارائه انواع "راهبندها" میتواند نیاز شما را رفع کند و محصولی مطمئن را در اختیار مشتریان قرار دهد.
راهبند چیست؟
راهبند سازه ای است که برای کنترل ورود و خروج خودرو و انواع وسایل نقلیه از آن استفاده میشود، در طول حرکت اگر ابتدای درب ورود راهبندی وجود نداشته باشد، افراد میتوانند به راحتی و بودن نیاز به داشتن مجوز و بررسی وارد مکان مورد نظر شوند، در بعضی از موارد هم راهبند ها صرفا برای کنترل سرعت نصب میشوند و با نزدیک شدن وسیله نقلیه به صورت خودکار باز میشوند، اما در بیشتر موارد استفاده از راهبندها جنبه ی ایمنی دارند و در ورودی مکانهایی که اجازه ورود برای همگان وجود ندارد نظیر: بیمارستانها، ترمینال، مراکز خرید، مجتمع های علمی- آموزشی مثل دانشگاهها مورد استفاده قرار میگیرند، هم چنین به صورت موقت هم در ایست بازرسی ها، برای وارسی افراد و کنترل نصب میشوند که در این مواقع مجوز وارسی خودروها وجود دارد.
راهبندها در مدلهای مختلف تولید و مورد مصرف قرار میگیرند؛ به طور کلی میتوان آنها را از سه جهت تقسیم بندی کرد.
1. از نظر نیروی محرکه، که به دو نوع دستی (برای باز و بسته شدن نیاز به نیروی انسانی ندارند و با استفاده از خلاص کن کار میکنند) و اتوماتیک (با استفاده از نیروی موتور و به صورت اتوماتیک، بدون نیاز به نیروی انسانی باز و بسته میشوند) تقسیم میشوند.
2. از نظر سیستم محرک: راهبندها از نظر مکانیزم عملکرد موتور تامین نیرو به دو دسته راهبندهای الکترومکانیک و هیدرولیک تقسیم میشوند.
· راهبند الکترومکانیک: مکانیزم عملکردی این نوع از راهبند با توجه به موتور الکتریکی که در آن بکار رفته است به این شکل است که نیروی خروجی موتور وارد جعبه دنده میشود و در این قسمت بر اساس نیروی وارد شده از طرف موتور، میزان قدرت و سرعت شفت متحرک تنظیم میشود، بعد از تنظیم سرعت شفت نیروی خروجی از مرکز دوران میله توسط سوراخ دندار که بر روی گیربکس قرار دارد به میله راهبند میرسد و میله حرکت میکند.
· راهبند هیدرولیک: موتور تعبیه شده در این نوع از راهبندها موتور الکتروهیدرولیک است. زمانی که موتور روشن میشود، روغن با فشار زیاد به وسیله پمپ روغن از مخزن تخلیه وارد سیلندر هیدرولیک میشود. با هر بار ورود و خروج روغن، پیستون به سمت بالا و پایین میرود. حرکت پیستون به سمت بالا و پایین به وسیله رابط میان میله راهبند و پیستون که همان شفت خروجی است به راهبند منتقل میشود و نیروی لازم جهت حرکت میله تامین میشود.
سیستمهای هیدرولیک برای مکانهایی که میزان تردد زیاد است، مناسب تر از سیستم مکانیکی است.
3. از نظر شکل ظاهری: راهبندها برحسب شکل ظاهری و کارکرد بوم هم به انواع زیر تقسیم میشوند.
· راهبند اتوماتیک میله ای: این نوع راهبند تشکیل شده از یک میله متحرک و یک سیستم محرک است که به وسیله مدار فرمان الکتریکی کنترل میشود. این نوع راهبند در ورودی پارکینگها، مراکز دولتی و شرکتها استفاده میشود.
· راهبند ستونی: نوع کارکرد این نوع راهبند به این شکل است که فنداسیون بولارد درون زمین قرار میگیرد و هنگامی که نیاز است مسیر باز باشد، استوانه ها به طور کامل در داخل زمین فرو میروند و هنگامی که باید مسیر عبور بسته باشد، ستونها به سمت بالا آمده و مانع تردد میشوند. راهبندهای ستونی در دو مدل معمولی و ضد تروریست مورد استفاده قرار میگیرند؛ در مدل معمولی مقاومت ستونها کمتر از مدل ضد تروریست است.
مدل ضد تروریست ضخیم تر و با فنداسیون مستحکم تر ضربه وارد شده از ماشین های سنگین با سرعت 60 تا 80 کیلومتر را تحمل میکند و برای مکانهای امنیتی مثل سفارتخانهها و مراکز نظامی به شدت مورد استفاده قرار میگیرد.
· راهبند صفحه ای : این نوع راهبند شامل یک صفحه ی فولادی ضخیم محکم است که در زمانی که نیاز به مسدود شدن مسیر باشد، این صفحه به وسیله یک سیستم محرک به سمت بالا حرکت میکند و مقاومت بالایی در برابر برخوردهای شدید دارد. از راهبند صفحه ای در ورودی مراکز سیاسی، امنیتی و برای عملیاتهای تروریستی استفاده میشود.
· راهبند بازویی : راهبندهای بازویی بیشترین مصرف را برای نظم دهی و کنترل عبور و مرور دارند زیرا ضریب امنیتی بالایی ندارند.
· راهبند اهرمی : راهبندهای اهرمی با مدارهای الکترونیکی بسیار سازگار است و به صورت خودکار میتواند کنترل تردد را برعهده بگیرد.
· راهبند زنجیری : راهبندهای زنجیری برای محیط هایی که عرض بالایی دارند مناسب است، زیرا طول راهبند از 6 تا 16 متر قابل افزایش است. هم چنین جایگزین مناسبی برای راهبندهای اهرمی و میله ای است برای محیط هایی که فضایی برای بالا رفتن تیرک وجود ندارد.
· راهبند نیزه ای
· راهبند کشویی : این نوع راهبند به وسیله ی سیستم شانه دنده ای کار میکند
· راهبند فنس دار : راهبندهای فنس دار نسبت به راهبندهای دیگر ویژگیهای منحصر به فردی دارند، از جمله اینکه مانع ورود هر گونه انسان و حیوانی میشوند.
اجزای اصلی تشکیل دهنده راهبند
1. مرکز کنترل : مرکز کنترل قسمت بسیار مهمی در اتوماتیک کردن راهبند محسوب میشود.
2. سیستم محرک : تامین کننده نیرو جهت باز و بسته شدن راهبند.
3. بوم یا میله راهبند : سازه ی اصلی راهبند که مانع عبور و مرور میشود.
4. فنر تعادل : وظیفه برقراری تعادل در بوم راهبند را برعهده دارد؛ راهبندها معمولا دارای دو فنر تعادل هستند که حتما باید تنظیم شوند.
5. میکروسوئیچ راهبند: وظیفه تعیین محل توقف بازوهای راهبند را دارد و به دو صورت مکانیکی و مغناطیسی ارائه میشوند.
خرید و نصب یک راهبند با توجه به برندهای مختلف سازه های تشکیل دهنده ی آن و تنوع محصول، نیاز به تخصص دارد برای داشتن یک خرید مطمئن ایمن سیتی با کادری مجرب و حرفه ای بهترین انتخاب است.اگر به دنبال خرید راهبند در اصفهان هستید با ما تماس بگیرید.
جهت استعلام قیمت روز و شرایط خرید با ما تماس بگیرید:
آماده مشاوره تلفنی رایگان هستیم
09131093229