فروش انواع درب ریلی برقی

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

به راحتی درب­ ها به روی شما باز می­شوند

همه ما به دنبال راحتی و سرعت در زندگی هستیم و مشتاق بهره­ مندی و استفاده از هر چیزی که این دو را در طول مسیر زندگی برای ما فراهم کند، "درب ­های ریلی برقی" همزمان راحتی در رفت و آمد را همراه با بالاترین سرعت برای ما به ارمغان می­آورند.

"درب ریلی برقی" چیست؟

درب ­های ریلی برقی که به درب­ های اتوماتیک کشویی نیز معروفند، به صورت خطی و به سمت طرفین حرکت می­کنند. حرکت درب­ ها بر روی یک ریل صورت می­گیرد و وزن درب توسط تعدادی غلتک که زیر درب­ ها تعبیه شده­ است کنترل می­شود. درب­ های ریلی به صورت خودکار و بدون نیاز به تماس و  لمس افراد باز و بسته می­شوند و عبور و مرور را برای افراد آسان می­ کنند.

در چه مواردی از درب­ های ریلی استفاده می­شود؟

همان طور که می­دانید درب­ های ریلی، یکی از انواع مدل­های درب­ های اتوماتیک محسوب می­شوند که در شرایطی استفاده از این درب­ ها بسیار کمک کننده و مفید است.

در صورتی که نیاز به استفاده از کل فضای ورودی باشد، محدودیت باز و بسته شدن درب وجود داشته باشد، به دلیل سنگینی وزن درب استفاده از انواع دیگر درب­ ها مقرون به صرفه نباشد و سرعت باز شدن بالای درب مورد نظر باشد، می­توان از درب­ های ریلی برقی استفاده کرد.

در همین راستا از درب ریلی در ورودی کارخانه ­ها و گاراژها، به عنوان درب پارکینگ در ورودی مجتمع ­های تجاری -اداری بزرگ و .... استفاده می ­شود.

برای استفاده از درب­ های ریلی محدودیتی وجود ندارد، اما در زمان انتخاب نوع وسایل جانبی که در درب به کار می­رود باید به مسائل مختلفی توجه شود.

اجزای اصلی درب­ های ریلی

1.      مهمترین جزء در درب­ ریلی برقی "اپراتور" (درب باز کن) است که انتخاب نوع اپراتور به سه عامل بستگی دارد:

·        وزن درب

·        عرض درب

·        شکل و ساختار درب ( مقاومت درب در برابر باد و شیب به چه میزان است).

2.      موتور برق اپراتور: در انتخاب موتور نیز باید میزان تردد از درب در طول شبانه روز را مورد نظر گرفت.

در کل دو نوع موتور مورد مصرف قرار می­گیرد:

·        موتور ولتاژ بالا (از قیمت بالاتری نسبت به موتور­های ولتاژ پایین برخوردارند، اما میزان بیشتری رفت و آمد در طول 24 ساعت را تحمل می­کنند؛ برای ساختمان­هایی با تردد نسبتا بالا باید از این نوع موتور استفاده کرد).

·        موتور ولتاژ پایین ( برای ساختمان­هایی با میزان کمتر تردد در طول شبانه روز).

3.      فلاشر

4.      آهن ربای بالا و پایین درب

5.      ریل فلزی: در نصب ریل باید دقت بسیار زیادی شود، ریل حرکت درب به طرفین را برعهده دارد و اگر ریل بی کیفیت باشد سریع دچار اصطکاک می­شود و در زمان باز و بسته شدن مشکل ایجاد می­کند و صدای بسیار زیادی تولید می­شود. به کارگیری از ریل ­های پلی اتیلن انتخاب مناسبی هستند و مشکلاتی از قبیل استهلاک و زنگ زدگی را کاهش می­دهد.

6.      جک ریلی: جک­ ها نیز در دو نوع کلی مورد استفاده قرار می­گیرند:

·        مدل هیدرولیک (استهلاک بسیار پایین به علت شناور بودن گیربکس دستگاه در روغن و در نتیجه طول عمر مفید و کارایی بیشتر دستگاه).

·        مدل الکترو مکانیک ( تردد برای این مدل به میزان مشخصی امکان پذیر است).

7.      چشمی تشخیص مانع: تامین ایمنی

8.      دندان شانه­ای

9.      مدار کنترل یا فرمان: برای کنترل باز و بسته شدن درب از راه دور

مزیت ­های درب ریلی برقی

درب­ های ریلی از یکسری مزایا برخوردارند که همین موضوع نیز موجب شده است تا امروزه استفاده از درب­ های ریلی افزایش پیدا کند و اغلب افراد، کارفرمایان و پیمانکارها به فکر استفاده از درب ریلی به جای درب­ های قدیمی باشند.

از این مزایا می­توان به موارد زیر اشاره کرد:

1.     طراحی متناسب با نمای ساختمان برای افزایش زیبایی

2.     عدم ایجاد آلودگی صوتی در هنگام تردد و باز و بسته شدن درب

3.     نداشتن محدودیت تردد

4.     مجهز بودن به خلاص کن دستی برای راحتی استفاده در زمان قطع برق (حتی می­توان با نصب باتری ذخیره کننده، در زمان نبود برق نیز به صورت اتوماتیک از درب استفاده کرد).

5.     مجهز به سیستم کنترل چشمی برای جلوگیری از برخورد با مانع

6.     عدم نیاز به سیستم مدیریت پنل خارجی

7.     پوشش رنگ ضد خوردگی و ضد زنگ زدگی

8.     استحکام و مقاومت بسیار بالا

9.     عدم نیاز به نیروی انسانی برای باز و بسته کردن درب به دلیل اتوماتیک بودن

10.      کم بودن حجم اشغالی توسط درب

انواع طرح­ها و مدل­های درب ریلی برقی

درب­ های ریلی در مدل­های مختلفی ارائه می­شوند که بسته به مکان استفاده، عرض و طول مورد نظر، سلیقه مشتری و ... انتخاب و نصب می­شوند.

درب ­های ریلی عموما در سه نوع طبقه بندی می­شوند:

1.     درب­ های پارکینگی : درب­های پارکینگی خود بر دو نوع تک لنگه و دو لنگه هستند.

·        تک لنگه (دارای یک لنگه درب که به سمت چپ یا راست باز می­شود و برای استفاده از آن نیاز به فضای کافی در یک جانب درب است).

·        دو لنگه (برای ساختمان­هایی با حیاط ، کاربرد دارند و فضای زیادی را برای تردد ایجاد می­کنند).

2.     درب ­های شیشه­ای: معمولا  در ورودی مجتمع­های تجاری، ادرای و مسکونی و ورودی مغازه­ها و فروشگاه مورد استفاده قرار می­گیرند.

3.     درب کشویی تلسکوپی:  از دو یا چند لنگه درب کشویی تشکیل شده است که در زمان باز شدن بر روی هم قرار می­گیرند، مکانیزم طراحی و نصب این درب ریلی  معمولا با انواع دیگر درب­ های ریلی فرق می­کند و نیاز به تخصص و رعایت اصول زیادی دارد.

همان طور که می­دانید سفارش و خرید یک درب ریلی نیاز به توجه و در نظر گرفت موارد ریز و درشت مختلفی دارد و همین عامل افراد را ملزم می­دارد تا با یک گروه متخصص در این زمینه مشورت کنند و از مهارت و تخصص آنها در این زمینه بهره ببرند و مطمئن باشند تا بهترین محصول با بالاترین کیفیت در اختیار آنان قرار می­گیرد، ما در "ایمن سیتی" هر آنچه شما نیاز دارید را در اختیارتان قرار می­دهیم.

رضایت مشتری اصل اول برای ایمن سیتی است.

جهت استعلام قیمت روز و شرایط خرید با ما تماس بگیرید:

آماده مشاوره تلفنی رایگان هستیم

09131093229

شرکت ایمن سیتی

شرکت ایمن سیتی در زمینه مشاوره ، فروش ، نصب ،تعمیر و ارائه خدمات انواع درب اتوماتیک برقی،سایبان و سقف متحرک،راهبند و لوازم یدکی و متعلقات در خدمت شما مشتریان گرامی می باشد.

فروش درب اتوماتیک برقی اصفهان

Search